رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب دانشگاه را بستری آماده برای پژوهشگران در حوزه‌های اجتماعی، امنیتی و فرهنگی دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از میاندوآب، فرمانده انتظامی شهرستان میاندوآب و هیأت همراه ظهر امروز با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب در محل دفتر ریاست دانشگاه دیدار کردند.

رامین رستمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی میاندوآب در این دیدار گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها  در زمینه‌های آموزشی و پژوهشی همیشه همیار پلیس است و در راستای تحقق این شعار به همدلی و همکاری‌های متقابل نیاز دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب گفت: نیروی انتظامی مظهر اقتدار ملی و حافظ امنیت در برخورد با ناهنجاری‌ها و مناقشات در عرصه داخلی و خارجی است.

وی دانشگاه را بستری آماده برای پژوهشگران در حوزه‌های اجتماعی، امنیتی و فرهنگی دانست و آمادگی همه‌جانبه دانشگاه آزاد اسلامی میاندوآب را در حل مشکلات شهرستان و همکاری با نیروی انتظامی در برگزاری نمایشگاه‌های آثار مخرب مواد مخدر و نیز کارگاه‌های بررسی آسیب‌های اجتماعی اعلام کرد.

فرمانده انتظامی میاندوآب نیز در این دیدار با اشاره به نقش دانشگاه‌ها در سلامت جامعه گفت: دانشگاه به‌عنوان یک پایگاه مهم اجتماعی و الگویی نمونه در سالم‌سازی جامعه در همه ادوار و زمان‌ها ایفای نقش کرده است.

سرهنگ حسن شیخ‌نژاد اظهار کرد: دانشگاه منشأ پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است و به‌عنوان یک زیر‌ساخت اساسی و قوی در حوزه دانش، تفکر و آگاه‌سازی می‌تواند نظام آموزشی کشور را از آسیب‌های جدی نجات دهد و حضور جامعه دانشگاهی و نقش سازنده مجموعه دانشگاهی در نهادینه‌کردن هنجارها و فرهنگ‌سازی جامعه همراه و همگام  با نیروی انتظامی می‌تواند مؤثر باشد.

به گزارش آنا، در این دیدار فرمانده انتظامی شهرستان میاندوآب با اهدای لوح از رامین رستمی رئیس واحد میاندوآب تجلیل کرد.