یک باب خانه محروم ۸۰ مترمربعی توسط رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب و فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه میاندوآب در روستای چاخراحمد میاندوآب افتتاح شد.

یک باب خانه محروم هشتاد متری توسط رئیس واحد میاندوآب، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه میاندوآب، فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی استان آذربایجان غربی و مسئولین شهرستان در اجرای طرح محرومیت‌زدایی در مناطق محروم در روستای چاخراحمد میاندوآب افتتاح شد.

سرهنگ جواد مولودی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه میاندوآب گفت: بسیج به عنوان شجره طیبه توانسته غبار محرومیت را از چهره محرومان و مناطق محروم کشور بزداید و امروز بسیج شاه کلید سازندگی و ایثار در عرصه نبرد با فقر و محرومیت است.

وی تلاش برای بهسازی زندگی محرومان و مستضعفان  و رفع فقر از  چهره جامعه را از موارد خشنودی خداوند یاد کردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب در این مراسم از بسیج به عنوان حامی محرومان و  قطار سازندگی در عرصه محرومیت زدایی یاد کردند.

رامین رستمی گفت: امروز بسیج در راه هدایت و کمک در سازندگی کشور در محرومیت‌زدایی و برگزاری ارودهای جهادی و هجرت دانشجویان بسیجی و ولایت مدار برای ساختن و بازسازی مناطق محروم کشور توانسته گام‌های بلندی بردارد و و اهداف بلند نظام و ولایت در عرصه سازندگی و توسعه و آبادانی را بیش از پیش نمایان‌تر سازد.

سرهنگ رحیم عباس زاده فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی استان آذربایجان غربی در این افتتاح، اردوهای جهادی را زمینه‌ای برای خودسازی و پرورش استعدادهای جوانان نخبه و دانشجو در عرصه سازندگی و محرومیت‌زدایی دانست.

به گزارش آنا، خانه محروم که توسط بسیج دانشجویی و دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی و سایر نهادها به مرحله بهره‌برداری رسید بود توسط رامین رستمی رئیس واحد میاندوآب افتتاح شد.