رئیس دانشگاه آزاد اسلامی میاندوآب گفت: دانشگاه در تبیین اهداف امام و انقلاب مهم‌ترین کانون حماسه و محلی برای تهذیب نفس و پیشرفت کشور در بعد علم و فناوری است.

دکتر رامین رستمی صبح امروز در دوره خط امام دانشگاهی جنوب استان آذربایجان غربی با بیان دیدگاه ونقش امام در تحولات مثبت در عرصه فرهنگ و خودسازی بر اساس آموزه‌های دینی گفت: فضای مجازی از مهم‌ترین رسانه‌های دشمن در به کرسی نشاندن اهداف و ایده‌های دشمن در مقابله با  اهداف و فرهنگ ولایت‌مداری و انقلابی است.

وی بیان کرد: دانشگاه در تبیین برنامه‌ها و اهداف امام و انقلاب مهمترین کانون حماسه و باورهاست و محلی برای تهذیب نفس و پیشرفت کشور در بعد علم و فناوری است و در این عرصه دانشگاه باید پرچم دار اهداف انقلاب و رهبری باشد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه میاندوآب نیز در این دوره با اشاره به آرمان‌های والای امام و انقلاب گفت: سند هویت بسیج شهادت و ایثار در راه خدمتگزاری به خلق و خداست و نوای دلنشین بسیج و بسیج دانشجویی در دانشگاه مظهر عزت و تعالی است.

جواد مولودی افزود: از مهم‌ترین دستاورد‌های انقلاب اسلامی، برگزاری انتخابات آزاد و دموکراسی در عرصه سیاسی و بین‌المللی است که نقطه عزت و اقتدار ایران اسلامی در تقابل با استکبار جهانی است.

وی بیان کرد: بسیج دانشجویی به عنوان سنگربان انقلاب نباید در برابر توطئه‌ها و هجمه‌های دشمنان اسلام و نظام کم بیاورد و بسیج باید جلودار و پیش‌قدم در تحقق فرهنگ ایثار و خدمتگزاری و ارج نهادن به آرمان‌های والای انقلاب  و ولایت عمل کند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه میاندوآب اظهار کرد: امام خمینی (ره) در دیدگاه غربی‌ها و بیگانگان کسی بود که اگر امام تصمیمی را می‌گرفت، هیچ‌‌کس نمی‌توانست  آن را پیش‌بینی کند و معیار و الگوی امام برگرفته از آموزه‌های اسلام و اخلاص او بود و او نخستین کسی بود که طلسم سکوت را در مقابل نظام شاهنشاهی بشکست و شخصیت اسلامی او جهان را سیراب کرد و تنها قدرتی بود که در قرن معاصر توانست جهان را به لرزه درآورد.

فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی استان آذربایجان غربی نیز در این نشست گفت: شجره طیبه بسیج به فرمان  امام خمینی در دفاع از آرمان‌های انقلاب و سندی برای سازندگی و توسعه کشور به وجود آمد و امروز بسیج در سنگر دانشگاه با ردای بسیج دانشجویی باید لوای وحدت و فرهنگ‌سازی در زمینه‌های مختلف را برپا کند تا استکبار جهانی و دشمنان نظام نتوانند چشم طمع به کشور عزیزمان داشته باشند.

عباس رحیم‌زاده افزود: دانشگاه مبدأ تحولات در جامعه بوده و روحیه مطالبه‌گری و آرمان‌گرایی و دوری از مصلحت‌گرایی از وظایف خطیر بسیج دانشجویی و دانشگاهیان است.