دانش‌آموزان دبیرستان دخترانه بهشت از امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی میاندوآب دیدن کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در ادامه برگزاری بازدیدهای دانش‌آموزی از امکانات و توانمندی‌های دانشگاه آزاد اسلامی میاندوآب، این بار دانش آموزان سال آخری دبیرستان دخترانه بهشت از ظرفیت‌های آموزشی، پژوهشی وفرهنگی این واحد دانشگاهی دیدن کردند.

معاون آموزشی و پژوهشی واحد میاندوآب در این بازدید گفت: «آشنایی با مشاغل مختلف این امکان را به شما دانش‌آموزان می دهد تا متناسب با استعداد، توانایی، رغبت، هوش و علائق خود نسبت به انتخاب رشته تحصیلی مناسب که منجر به انتخاب شغل مورد علاقه تان می شود اقدام کنید.»

دکتر مجتبی فاتح گفت: «در این بازدید دانش آموزان، علاوه بر آشنایی با برخی امکانات و توانمندی‌های کارگاهی و آزمایشگاهی و کتابخانه‌ با برخی مفاهیم علمی و پژوهشی هم آشنا شدند.»