رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب اقدامات این دانشگاه را در سخنان پیش از خطبه نماز جمعه تشریح کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب: رئیس واحد میاندوآب در سخنرانی خود به تشریح اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب پرداخت و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی میاندوآب امروزه با داشتن پتانسیل‌های عظیم علمی و پژوهشی در خدمت مردم این منطقه است و اهمیت دانشگاه در بعد علمی، فرهنگی، نخبه پروری و سالم سازی جامعه بر کسی پوشیده نیست.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر رامین رستمی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی میاندوآب با داشتن بیش از ۶۰ رشته در مقاطع کار‌شناسی ارشد، کارشناسی و کاردانی رسالت خود را در تربیت فرزندان این منطقه و کشور جمهوری اسلامی ایران ایفا می‌کند و با توجه به ظرفیت‌های بالقوه دانشگاه آزاد اسلامی میاندوآب و با توجه به بررسی‌های به عمل آمده برنامه‌های مدونی طراحی شده که با همدلی ایجاد شده بین کارکنان و اعهضای هیات علمی و حمایت های دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی در روزهای آینده خبرهای خوبی از این دانشگاه خواهیم شنید.
دکتر رستمی در ادامه افزود: همه باید در توسعه و پیشرفت این دانشگاه سهیم شوند و ما دانشگاهیان به عنوان متولیان فرهنگی و علمی ، خودمان را از مردم عزیز جدا نمی‌دانیم و شما مردم فهیم نیز باید نقطه پرگار این مجموعه عظیم علمی باشید چراکه دانشگاه آزاد اسلامی متعلق به منطقه، شهرستان و مردم است. وی اشاره کرد: تحصیل فرزندان این منطقه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب موجب اطمینان خاطر خانواده ها وکاهش هزینه تحصیل آنان و نیز موجب توسعه شهرستان و دانشگاه خواهد بود.