۶۳۷۱۱۰۷۳۵۹۵۴۵۱۲۴۸۷_lg

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب گفت: «خدمتگزاری به فرزندان شاهد و ایثارگر تکلیف الهی و بزرگ‌ترین افتخار برای یک مجموعه علمی و دانشگاهی است.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از میاندوآب، رامین رستمی ظهر امروز در دیدار رئیس و معاون فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان میاندوآب با بیان اینکه شهدا نماد عزت و اقتدار ملت بزرگ ایران اسلامی و پرچم‌دار میدان نبرد کربلای ایران است، اظهار کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب برای خدمات‌رسانی مطلوب به دانشجویان شاهد و ایثارگر از تمام ظرفیت‌های دانشگاه به نحو احسن استفاده می‌کند.»

وی افزود: «اکنون ۲۰۰ دانشجوی شاهد و ایثارگر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب به تحصیل مشغول هستند و در این راستا کانونی با عنوان امور ستاد شاهد و ایثارگر در این واحد دانشگاهی با هدف کمک به امور آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشجویان شاهد و ایثارگر مشغول به خدمت‌رسانی است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب به‌عنوان بزرگ‌ترین دانشگاه علمی و فرهنگی شهرستان و استان در راستای ترویج فرهنگ شهادت و ایثار با برگزاری یادواره شهدا و دیدار با یادگار، یادگاران عرصه جنگ و شهادت عرصه علم فرهنگ را به بهترین نحو احسن متجلی کرده است.»

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران میاندوآب نیز در این دیدار با قدردانی از تلاش رئیس و مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب نسبت به پیگیری مشکلات دانشجویان شاهد و ایثارگر گفت: «این دانشگاه به‌عنوان بزرگ‌ترین دانشگاه شهرستان با دارابودن امکانات مطلوب و ظرفیت‌های بالقوه بین دانشگاه‌های شهرستان توانسته بار سنگین علمی شهرستان و منطقه را بر دوش بگیرد.»

عیسی گل حسنی افزود: «بیشترین تعداد فارغ‌التحصیلان و دانشجویان در حال تحصیل در مراکز آموزش عالی شهرستان مربوط به دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب بوده که نشان از تعامل و همکاری مثبت و ارزنده بین دانشگاه و بنیاد شهید و امور ایثارگران است.»

به گزارش آنا، در این دیدار تأکید شد با هماهنگی و برگزاری جلسات کارشناسی شده تعاملات بین این دو نهاد بیش‌ازپیش گسترش یابد تا دانشجویان شاهد و ایثارگر در پیشبرد اهداف و برنامه‌های فرهنگی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت حضوری فعال داشته باشند و برگزاری مسابقه طراحی یادمان شهدای گمنام از مهم‌ترین برنامه‌های کانون ستاد شاهد و ایثارگر در این واحد دانشگاهی است.

سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی سامانه مبدا افتتاح دفتر بازرسی ویژه دانشگاه آزاد اسلامی میاندوآب واحد سما