رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب نگاه و افکار بسیجی را یکی از شاخص‌های مهم یک دانشگاه ولایتمدار دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رامین رستمی در دیدار با جواد مولودی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان میاندوآب گفت: «نگاه، تفکر و عملکرد بسیجی می‌تواند راه‌گشای همه مشکلات فراروی این کشور اسلامی باشد و کمرنگ کردن این نگاه در کشور و به ویژه در دانشگاه جفای بزرگی است که باید با آن مقابله کرد.»

وی افزود: «نگاه و افکار بسیجی یکی از شاخص‌های مهم یک دانشگاه ولایتمدار است که نباید این تفکرات در دانشگاه‌ها کم رنگ شود.»

رستمی برگزاری کنگره ملی ۱۲۰۰۰ شهید استان آذربایجان غربی را یکی از حرکت‌های برجسته دانشگاهیان و نظام در بزرگداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس دانست و گفت: «شهید مهدی باکری سردار شهیدی است که الگوی یک دانشگاهی، یک مدیر موفق، یک مبلغ فرهنگی و یک فرمانده بصیر و شجاع را در خود به صورت یکجا جمع دارد.»

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان میاندوآب نیز در این دیدار اظهار کرد: «نگاه دانشگاهیان باید برگرفته از نگاه شهدا باشد و حضور دانشگاهیان در روند پیشرفت انقلاب از نکات مهم ایثار و سازندگی به شمار می‌آید؛ دانشگاهیان به عنوان افسران جنگ نرم باید میدان‌دار عرصه فرهنگ و عزت‌مداری باشند و توقع مقام معظم رهبری از دانشجویان و دانشگاهیان این است که گفتمان انقلاب را در شأن انقلاب و ولایت در عرصه جهانی نهادینه کنند.»

جواد مولودی افزود: «بنده به عنوان دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی سرباز انقلاب و سرباز عرصه جنگ نرم هستم و در پشتیبانی و حمایت از این مجموعه ولایی همراه با همرزمانم از هیچ تلاشی دریغ نخواهم کرد.»