۶۳۶۸۴۱۸۲۵۶۷۷۶۶۰۶۹۶_lg

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب گفت: «برگزاری مسابقات ورزشی در دانشگاه می‌تواند در بهبود روابط و سلامت محیط دانشگاه تأثیرگذار و نقش قشر جوان دانشجو در پویایی جامعه را بیش از پیش شکوفا و متجلی کند.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از میاندوآب، مسابقات طناب‌کشی و مچ‌اندازی دانشجویان خواهر و برادر دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب پیش از ظهر امروز با حضور ۱۰ تیم در رشته طناب‌کشی و ۱۲ نفر در رشته مچ‌اندازی برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب در حاشیه برگزاری این مسابقات با بیان اینکه تربیت‌بدنی و ورزش، یک پدیده نشاط‌آور و تندرستی در بین افراد جامعه است، گفت: «برگزاری مسابقات ورزشی در دانشگاه می‌تواند در بهبود روابط و سلامت محیط دانشگاهی تأثیرگذار و نقش قشر جوان دانشجو در پویایی جامعه را بیش از پیش شکوفا و متجلی کند.»

رامین رستمی اضافه کرد: «تربیت‌بدنی به عنوان ارکان اصلی سلامت در پویایی و نشاط زندگی افراد و اجتماع تأثیر بسزایی دارد و ورزش کردن از پدیده‌های مهم فرهنگی در سلامت روح و روان است که با ارزش‌های اجتماعی و اخلاقی هر جامعه‌ای کاملاً در ارتباط است.»

وی، برگزاری مسابقات ورزشی در محیط‌های دانشگاهی را موجب ارتقای شخصیت اجتماعی دانشجویان در کنار شخصیت فردی  که می‌تواند استعدادهای فکری و دانشگاهی افراد را تحت تأثیر قرار دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب تصریح کرد: «به طور کلی ورزش و اهداف آن در تمام مراحل زندگی انسان‌ها حائز اهمیت است و با پرورش فکری و جسمی جوانان می‌توان از بروز انواع آسیب‌ها و ناهنجاری‌های اجتماعی جلوگیری کرد.»