مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب با شهدای گمنام این دانشگاه تجدید میثاق کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رئیس واحد میاندوآب در پاسداشت حماسه‌سازی‌‌ها و جان‌فشانی‌‌های شهدای جنگ تحمیلی و در آستانه بزرگداشت هفته بسیج به همراه تعدادی از کارکنان واحد و مسئولان بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان در آیین عطرافشانی مزار شهدای گمنام واحد میاندوآب شرکت کردند و با نثار شاخه‌‌های گل یاد و خاطره رشادت‌‌های این غیورمردان را گرامی داشتند.

رامین رستمی در این مراسم معنوی حمایت از دانشجویان شاهد و ایثارگر را از برنامه‌ها و اولویت‌های مهم خود دانست و گفت: «شهدا با نثار خون پاکشان عزت و اقتدار را برای ملت عزیز کشورمان به ارمغان آوردند و وظیفه خطیر دانشگاهیان به عنوان افسران جنگ نرم در سنگر علم و دانش این است که در مقابل تهاجمات فرهنگی دشمنان هوشیارانه عمل کرده تا خدشه‌ای به عزت و اقتدار علمی و فرهنگی کشور وارد نشود.»

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان میاندوآب نیز با قدردانی از حمایت‌های واحد دانشگاهی میاندوآب از دانشجویان شاهد و ایثارگر، دانشگاه آزاد اسلامی را نقطه پرگار عزت و ولایتمداری دانست.