رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب گفت: بسیج شجره طیبه الهی و دریای بیکران عزت و ولایت است که سواحل آن همیشه پویا و آرام بوده و زمزمه ولایتمداری همیشه در موج‌هایش نمایان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر رامین رستمی در نشست صمیمی با استادان و کارکنان با تبریک بهار ولایت و امامت و هفته بسیج اظهار کرد: «حاکمیت تفکر بسیجی یکی از نیازهای اساسی واحد برای رسیدن به سر منزل توسعه و پیشرفت در مقابل مشکلات است که باید در این عرصه بسیجی وار حرکت کرد.»

وی در مورد وظایف استادان و کارکنان در پیشبرد و اعتلای آموزشی گفت: «دانشجویان سرمایه‌های عظیم این مملکت هستند و حضور به موقع استادان و دانشجویان در سر کلاس‌های درس موجب انگیزش برای پیشرفت در زمینه‌های آموزشی و پژوهشی خواهد بود.»

تکریم دانشجویان، استفاده بهینه از ابزارهای آموزشی، صرفه جویی، حفظ اموال دانشگاه و همچنین رعایت نظم و انضباط در محیط دانشگاه از مهمترین برنامه‌ها و اهدافی بود که رئیس واحد به آن تأکید کرد.