۶۳۷۰۱۱۴۷۱۷۹۳۸۰۴۵۷۵_md

فرماندار میاندوآب گفت: توسعه و اجرای طرح‌های دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب در احیای دریاچه ارومیه مؤثر بود.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری آنا از میاندوآب، مهدی قهرمانی عصر امروز در نشست هم‌اندیشی و آشنایی با راهبردها، رویکردها، اولویت‌ها و سیاست‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب که با حضور معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب در توسعه فعالیت‌های پژوهشی، آموزشی و اجرایی دراین شهرستان حضور شایسته‌ای داشته است.

وی از دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان موتور محرک واحدهای تولیدی وکمک حال شهرستان در راستای توسعه و اجرای طرح‌های دانش‌بنیان نام برد و اظهار کرد: استفاده از ظرفیت‌های این دانشگاه و تجربیات استادان گروه کشاورزی در کشت محصولات گلخانه‌ای و کشاورزی و کاهش مصرف آب در این بخش برای احیای دریاچه ارومیه را بسیار مؤثر  تلقی کرد.

فرماندار میاندوآب اظهار کرد: مجموعه ادارات این شهرستان آمادگی دارند با ارائه حداکثر همکاری  و مساعدت با بزرگترین دانشگاه این شهرستان و با استفاده از تجارب استادان برجسته و نخبگان این دانشگاه زمینه‌های توسعه و پیشرفت این شهرستان را بیش از پیش نمایان‌تر سازند.

قهرمانی افزود: حضور دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه فعالیت‌های پژوهشی، عمرانی و اجرایی موجب رونق تولید و توسعه پایدار در این شهرستان خواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.