رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب گفت: برای پیشبرد اهداف و توسعه تحصیلات تکمیلی و اعتلای آموزش عالی کشور و منطقه از همه ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های دانشگاه استفاده و با ایجاد همدلی و امید برای نیل به این اهداف بیش از پیش تلاش خواهد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر رامین رستمی در دیدار و گفت‌وگو با معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میاندوآب به ارائه گزارشی از اهم برنامه‌های واحد میاندوآب در آینده نزدیک خبر داد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب گفت: «پرداختن به اعتلای علمی، آموزشی و پژوهشی و اقتصاد دانش بنیان در کنار برنامه های فرهنگی یکی از مهمترین برنامه های این واحد در تبیین اقتصاد مقاومتی، تولید اشتغال در راستای تولید علم و اشتغال‌زایی خواهد بود و امید می‌رود نماینده دولت تدبیر و امید در این شهرستان دانشگاه را یاری کند.»

معاون استاندار و فرماندار ویژه میاندوآب نیز با تبریک آغاز امامت حضرت ولی عصر (عج) و ریاست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب گفت: «حفظ و تداوم نظام مقدس جمهوری اسلامی در شجره طیبه بسیج گره خورده است و نقش بسیج مداری دانشگاهیان در اعتلای فرهنگ دینی و اسلامی بیش از پیش این شجره عظیم مردمی و انقلابی را قوی تر می سازد.»

ناصر امیری افزود: «بنده با توجه به اینکه همه مقاطع تحصیلی خود را در دانشگاه آزاد اسلامی طی کرده ام خود را عضوی از اعضای این خانواده بزرگ می‌دانم و در پیشبرد و توسعه این دانشگاه در زمینه توسعه تحصیلات تکمیلی و ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان تلاش خواهیم کرد و دولت و مجلس در راستای توسعه دانشگاه آزاد اسلامی از هیچ کمکی دریغ نخواهند کرد و امروز حضور شایسته دکتر ولایتی و دکتر رهبر در راس هرمی این مجموعه نقطه قوت در تداوم و تعالی دانشگاه در مسیر ولایت و مردمی شدن خواهد بود.»

وی گفت: «با توجه به خط مشی‌های نظام و شهدا خواسته رهبر فقید و فرزانه انقلاب این بود که سیاست دانشگاه در خدمت مردم و جامعه باشد و دانشگاه به عنوان یک نهاد مردمی در توسعه اعتلای آموزش عالی کشورنقش اصلی خود را ایفا کند.»