۶۳۷۰۱۱۲۶۷۸۳۶۳۵۷۶۹۷_md

معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب باید به سمت حل مشکلات مردم و توسعه روزافزون کشاورزی نوین و ایجاد گلخانه‌ها، تولید و فرآوری گیاهان دارویی حرکت کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از میاندوآب، احمد حیدری در نشست هم‌اندیشی و آشنایی با راهبردها، رویکردها، اولویت‌ها و سیاست‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب که با حضور جهانبخش محبی‌نیا نماینده مردم میاندوآب در مجلس شورای اسلامی، اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی این شهر برگزار شد، اظهار کرد: به برکت و قدرت انقلاب شتاب علمی ۱۱ برابر شده است.

وی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی را یادآور شد و گفت: در گام نخست انقلاب کارهایی زیادی در زمینه ایجاد دانشگاه، برق‌رسانی، محرومیت‌زدایی، آبادانی، کشاورزی و … در کشور انجام شده و امروز به برکت و قدرت انقلاب به شتاب علمی ۱۱ برابری، رتبه نخست علمی در منطقه و رتبه ۱۵ در ارائه مقالات در جهان دست یافته‌ایم.

معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: در زمینه نانو، فناوری، علوم هسته‌ای، موشکی و تجهیزات دفاعی در جهان پیشرو هستیم که همه نشان از برکات انقلاب است.

حیدری با طرح این سؤال که چرا توان علمی کشور به کمک بهره‌وری و کارآمدی نیامده است، گفت: در کشورهای پیشرفته دنیا مقالات، پژوهش‌ها، پایان‌نامه‌ها و تحقیقات بیش از ۸۰ درصد از مشکلات را حل می‌کند و توان علمی کشور می‌تواند برای حل مشکلات داخلی به بهترین نحو ممکن عمل کند.

وی تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی یک نهاد فرهنگی، اجتماعی، علمی و یک جریان کاملاً فرهنگی و  شبکه بزرگ اجتماعی در کشور است و از رأس آن تا دورترین نقطه کشور با دارابودن بیش از ۵۰۰ شعبه و مرکز به عنوان بزرگترین رویداد فرهنگی، اجتماعی، علمی و تحقیقاتی در کشور مطرح است.

معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: در مدیریت جدید این دانشگاه، گام‌های عملی مانند سیستم پایش برای پیشگام شدن برای حل مشکلات کشور برداشته شده است.

وی با بیان اینکه میاندوآب در حوزه باغبانی، تولید نهال و گردشگری می‌تواند یکی از قطب‌های مهم کشور باشد، اظهار کرد: رودخانه‌های زرینه و سیمینه فرصت طلایی برای توسعه کشاورزی، گردشگری و اقتصاد آبی هستند.

معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی خاطر نشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب باید به سمت حل مشکلات مردم و منطقه به‌ویژه در امر توسعه روزافزون کشاورزی نوین و ایجاد گلخانه‌ها، تولید و فرآوری گیاهان دارویی حرکت کند.

در ادامه حیدری و هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب در آیین عطرافشانی و نثار گل بر مزار شهدای گمنام این واحد دانشگاهی شرکت کردند.

وی در این مراسم گفت: شهدا کبوتران خونین بال آسمان عشق و حقیقت هستند که با نثار خون پاکشان، عزت و فرهنگ شهادت طلبی را برای ملتی بزرگ و آزاده در جهان به ارمغان آوردند و وظیفه خطیر دانشگاهیان به عنوان سفیران اندیشه و تفکر در سنگر علم و دانش این است که در عمل به آرمان های والای شهدا  مقابل تهاجمات فرهنگی غرب هوشیارانه عمل کرده تا خدشه‌ای به عزت و اقتدار علمی و فرهنگی کشور وارد نشود.

به گزارش آنا، حیدری از ظرفیت‌ها و امکانات آموزشی، پژوهشی و کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب، مدرسه فوتبال و چمن ورزشی دانشگاه بازدید کرد و از نزدیک در روند فعالیت‌های آموزشی و مشکلات دانشجویان قرار گرفت

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.