به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام حمید حسن‌زاده در نشستی با رئیس و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب با تبریک هفته بسیج گفت: «دانشگاه نبض تپنده جامعه و محلی برای گفتمان‌ انقلاب و نهادی تأثیرگذار در ایجاد وحدت و همدلی در جامعه است.»

حسن‌زاده افزود: «شعار وحدت حوزه و دانشگاه یکی از مهمترین شعارهای انقلاب و رهبری در تبیین برنامه‌های انقلاب و نظام است که دانشگاه و حوزه باید به این امر توجه بیشتری کنند.»

وی با قدردانی از رامین رستمی رئیس واحد میاندوآب به عنوان نیرویی ولایی، متدین و انقلابی و نقش این واحد دانشگاهی در فرهنگ‌سازی و تربیت جوانان و نخبگان و مقابله با آسیب‌های اجتماعی ابراز امیدواری کرد برای توسعه فرهنگ دینی و شهری از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های دانشگاه بیش از پیش استفاده شود.

رستمی نیز در این دیدار اظهار کرد: «بسیج از نعمت‌های بزرگ الهی است که موجب سعادت و تعالی ملت ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی شده است.»

وی گفت: «دانشگاهیان در عرصه بین‌المللی برای رسیدن به قله‌های رفیع علمی باید در کنار جهاد فرهنگی و نظامی جهاد علمی را سرلوحه برنامه‌های خود قرار دهند و امروز حرکت عظیم بسیج در عرصه سازندگی و فرهنگی مسئولیت دانشگاهیان را سنگین‌تر کرده که باید در این عرصه با گام‌های استوارتر حرکت کرد تا در تحقق شعار اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال دانشگاه وظیفه خود را نسبت به رهبری، نظام و ملت ایفا کند.»