۶۳۷۰۱۱۴۱۵۷۶۴۷۸۴۰۳۵_md

نماینده مردم میاندوآب در مجلس شورای اسلامی گفت: مدیریت شایسته دانشگاه آزاد اسلامی موجب سعه صدر و بهره‌گیری از تجارب نخبگان و استادان برجسته در مسیر توسعه علمی و رشد بیش از پیش کشور  شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از میاندوآب، جهانبخش محبی‌نیا در نشست هم‌اندیشی و آشنایی با راهبردها، رویکردها، اولویت‌ها و سیاست‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب که با حضور معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از مسئولان میاندوآب برگزار شد، گفت: علم و توسعه برای ایجاد لذت و صعود معنوی در وجود انسان به وجود آمده و علم اگر در زندگی نخبگان دانشگاهی برای توسعه مادی و معنوی خلاصه نشود،  مشکلات بسیار بزرگی را دامنگیر جامعه خواهد کرد.

وی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان و برخوردار از پیشینه علمی و پژوهشی مطلوب، جایگاه ارزشمندی در میان مراکز علمی کشور دارد.

نماینده مردم میاندوآب در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: امروز مدیریت شایسته این دانشگاه در سطح کلان موجب سعه صدر و نگاه دلسوزانه و بهره‌گیری از تجارب نخبگان و استادان برجسته در مسیر توسعه علمی و رشد بیش از پیش کشور  شده است.

نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی یادآور شد: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یک شجره طیبه که یادگار ارزشمند بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی است،  توانسته با استفاده از ظرفیت‌های خود قله های رفیع علمی و پژوهشی را در جهان تصاحب کند.

محبی‌نیا افزود: مجلس شورای اسلامی در راستای تبیین برنامه‌های گام دوم انقلاب در ریل‌گذاری قطار علمی کشور بیش از پیش مصمم‌تر بوده و در روند رو به رشد و توسعه فعالیت‌های این مجموعه بزرگ علمی در پیشبرد برنامه‌ها و اهداف آن  در سطح کلان  پشتیبان دانشگاه آزاد اسلامی  است.

نماینده مردم میاندوآب در مجلس شورای اسلامی با افزایش کارایی دستگاه‌های فرهنگی و اجرایی در گسترش اخلاق عمومی گفت: انطباق جوانان با ارزش‌های اسلامی موجب افتخار است و نباید در جامعه حالت بی‌تفاوتی به امر به معروف و نهی از منکر به وجود بیاید.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.