۶۳۷۰۰۷۹۴۲۷۵۱۳۱۴۷۳۱_md

امام‌جمعه میاندوآب گفت: شبکه‌های مجازی اجتماعی و ماهواره‌ای در دیدگاه جوانان در رابطه با امر ازدواج و زندگی زناشویی تغییراتی به وجود آورده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از  میاندوآب، حجت‌الاسلام حمید حسن‌زاده پیش از ظهر امروز در کارگاه آموزشی ترویج ازدواج آسان و پایدار که به مناسبت گرامی‌‌داشت هفته ازدواج در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب برگزار شد، اهمیت ازدواج در میان همه ادیان  را یادآور شد.

وی با یادآوری تأکید پیامبر اسلام و امامان معصوم بر انجام ازدواج آسان خاطرنشان کرد: با توجه به تأثیر شبکه‌های مجازی اجتماعی و ماهواره‌ای تغییراتی در دیدگاه جوانان در رابطه با امر ازدواج و زندگی زناشویی به وجود آمده که آگاهی‌بخشی به جوانان از طریق برگزاری کارگاه‌های آموزشی می‌تواند در تغییر این دیدگاه‌ها و گرایش به زندگی  پایدار مؤثر واقع شود.

امام‌جمعه میاندوآب افزود: نقش خانواده‌ها در ازدواج جوانان بسیار مهم و حائز اهمیت است و می‌تواند با انتخاب درست یا نادرست منجر به یک زندگی پایدار یا طلاق بین آنان شود.

حسن‌زاده اختلاف اقتصادی، اختلاف عقیده و مذهب، اختلاف طبقاتی و تفاوت خانوادگی را از مهم‌ترین آثار مخرب در ازدواج ناموفق برشمرد که موجب طلاق و بروز آسیب‌های اجتماعی فراوانی در جامعه می‌شود.

این استاد دانشگاه و حوزه، در مورد علل تأخیر ازدواج بین جوانان و راهکارهای مقابله با آن، مراحل همسریابی، مشکلات موجود در همسریابی و ازدواج، آموزش‌های لازم برای تشکیل یک خانواده موفق، آموزش تفاوت‌های فکری و روحی بین زن و مرد، فراهم کردن زمینه برای ازدواج آسان و پایدار و نیز حفظ زندگی زناشویی به بیان مطالبی پرداخت.

در ادامه رئیس دانشگاه آزاد  اسلامی واحد میاندوآب در این کارگاه برای ترویج و نهادینه‌کردن ازدواج بین جوانان دانشگاهی گفت: دانشگاه به‌عنوان خانه علم دانشجویان مهم‌ترین کانون برای انتخاب و ازدواج پایدار است.

رامین رستمی اظهار کرد: دانشجویان می‌توانند با بهره‌گیری از مشاوره استادان برجسته دانشگاه در انتخاب صحیح همسریابی، بنای یک زندگی سالم و پایدار را بسازند که به‌دوراز هرگونه مناقشات در زندگی مشترک باشد.

وی بیان کرد: با الگو‌گیری از فرمان‌های الهی وزندگی ائمه اطهار و انبیا(ع) می‌توان به نقش ازدواج آسان و سالم در تحکیم بنیان خانواده و ازدواج پایدار در جوامع اسلامی و فرق آن با جوامع غربی پی برد و با عمل به برنامه‌های دینی و قرآنی در دانشگاه‌ها می‌توان به اهمیت جایگاه ازدواج در اسلام  و سعادت اخروی جوانان دست‌یافت.

به گزارش آنا، کارگاه آموزشی  ترویج ازدواج آسان و پایدار  به مناسبت گرامی‌‌داشت هفته ازدواج  با حضور امام‌جمعه میاندوآب، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب، استادان، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه از سوی معاونت فرهنگی و دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب برگزار شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.