به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب: در پی شکست کامل داعش، رئیس واحد میاندوآب در تقدیر از سردار سلیمانی و رزمندگان مدافع حرم بیانیه ای صادر کردند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری ایسکانیوز: دکتر رامین راستمی در راستای تحقق وعده سردار سلیمانی در نابودی کامل داعش در سوریه و عراق گفت: پیروزی غرورآفرین رزمندگان جان برکف سپاه در نابودی کامل شجره خبیثه که توسط امریکای شیطان صفت و اسرائیل غاصب به بار ظلمت نشسته بود از وعده ها و معجزات الهی در براندازی حکومت فرعونیان زمان یاد کردند.
وی اشاره کرد: بی شک این پیروزی عزت مدار، قدرت و اقتدار ولایت و ولایتمداری را در عرصه جهانی به نمایش گذاشت و ثابت کرد که گزینه های روی میز دشمنان هرگز قادر نخواهند بود در ابهت و اقتدار رزمندگان اسلام خدشه ای وارد کنند و اگر چه شعله های جنگ امروز در مرزهای کشور خاموش است ولی دلاورمردان عرصه ایثار و شهادت در دفاع از حریم ولایت و امامت در آن سوی مرز ها دشمن را غافلگیر و از پای درآوردند.
رئیس واحد در ادامه افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب این پیروزی مفتخرانه را برگرفته از قیام عاشورا و هشت سال دفاع مقدس دانسته و مراتب تشکر خود را محضر رهبر فرزانه انقلاب ، رزمندگان جان برکف و بالاخص سردارخستگی ناپذیر جبهه های حرمین سردار سلیمانی و ملت شجاع و ولایت مدار و مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی اعلام می نماید.