۶۳۶۸۷۳۰۷۴۲۲۶۴۰۳۰۶۳_md

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب بر ضرورت حضور شایسته زنان در اجرای برنامه‌های گام دوم انقلاب تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از میاندوآب، ویژه برنامه‌ای به مناسبت میلاد با سعادت دخت نبی اکرم(ص)  و گرامیداشت مقام زن و مادر صبح امروز با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب، استادان و کارکنان در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب در این مراسم با تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و هفته زن به استادان و کارکنان این واحد دانشگاهی، پاکدامنی، عفت، ولایت مداری و تربیت سلاله پرعطر گلهای محمدی را از ویژگی‌های بارز و صفات اخلاقی آن حضرت یاد کردند.

رامین رستمی، همسرداری، تحکیم خانواده، تربیت صحیح فرزندان، تکریم شوهر، تعالی جامعه و خانواده را از صفات برجسته و بارز یک زن مومن و پاکدامن دانست و اظهار کرد: زنان به عنوان طلایه‌داران عفت و منطق اخلاقی، باید در تمام مراحل زندگی حضرت فاطمه(س) را مقدس‌ترین الگو و اسوه فرهنگ الهی در زندگی خود و دیگران قرار دهند.

وی تصریح کرد: شجره پاک و طیبه ائمه اطهار(ع) با باغبانی حضرت فاطمه(س) توانست خوبی‌ها، پاکی‌ها و زلالی‌ها را به ثمر نشاند و تحول‌آفرینی در زمینه خداشناسی و توحید در طول تاریخ اسلام از نکات برجسته آن حضرت در فرزندپروری و نبوغ ایشان در خداشناسی است و امروز جهان در انتظار ظهور نبوغی از سلاله پاک آن حضرت است که منجی عالم بشریت و گستره عدالت و تکامل قیام عاشورا در جهان خواهد بود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب بر ضرورت حضور شایسته زنان در اجرای برنامه‌های گام دوم انقلاب تأکید و  نقش همکاران بانو در پیشبرد اهداف عالی انقلاب و اعتلای آموزش عالی را از برنامه‌های اساسی و بلندمدت این واحد دانشگاهی عنوان کرد.

به گزارش آنا؛ در این مراسم با اهدای لوح و گل توسط رامین رستمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب از همکاران و استادان بانوی دانشگاه تجلیل شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.