photo_2017-02-04_15-35-03

بیست و پنجمین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان، رئیس دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ، رئیس دبیرخانه هیات امنا ، روسای واحدها و روسای شوراهای تخصصی در سالن کنفرانس ولایت واحد میاندوآب برگزار گردید.
در این جلسه رئیس واحد میاندوآب ضمن خوش آمدگویی وگرامیداشت یاد و خاطره بنیانگذار شجره طیبه ی دانشگاه آزاد اسلامی آیت الله هاشمی رفسنجانی و تبریک سالروز ورود بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی به میهن اسلامی، به تشریح عملکرد واحد در زمینه های آموزشی، فرهنگی، مالی، عمرانی و اقتصاد دانش بنیان پرداختند . دکتر مهدی مقدم گفت: واحد میاندوآب از لحاظ شاخص عملکرد در حوزه ورزشی، فضای آموزشی، پژوهشی و درآمد های غیر شهریه ای وهرم هیات علمی توانسته به بهترین نحو شایسته عمل کند و دانشگاه را به سوی پله های ترقی و پیشرفت سوق دهد.
در ادامه این نشست حجت الاسلام دکتر میرزایی اشاره کرد: معرفت شناسی ، اخلاق و بینش معرفتی از مهمترین شاخص های است که باید درحیطه نظام علوی، کارگزاران و مسئولین جامعه اسلامی قرار گیرد. وی تصریح کرد: از جمله شاخص هایی که د ر تمام فرازهای امیر المومنین برای مسئولین و نخبگان یک جامعه دینی حکم می زند بحث اعتقاد و باور به معاد و روز قیامت است و در این راستا اعتقادات باید در مرحله عملی خودش را نشان دهد در غیر این صورت هیچ ارزشی نخواهد داشت و زندگی در عالم آخرت مبتنی بر زندگی دنیوی است. دکتر میرزایی در ادامه بیان کردند:

امیر المومنین(ع) درمقطعی اززمانی حکومت می کردند که عده ای نیرنگ را زیرکی می شمردند و ناآگاهانه نیرنگ بازی را نشانه حسن تدبیر در کارها می پنداشتند . وی گفت: کسی که به آخرت ایمان دارد باید پاسخگوی تمام اندیشه ها و رفتارهایش باشد ودر زمینه اخلاقیات،، موزه گیری ها و تصمیم گیری ها مسئولین باید محطاطانه عمل کنند چرا که اگر مسئولی تخلفی انجام دهد مایه آبروریزی و نشانه ناکارآمدی نظام دینی خواهد بود .
دکتر جوانپور در این جلسه ضمن تجلیل از واحد میاندوآب دربرگزاری این جلسه، دهه فجر را آیینه ی یادآور رشادت های امام راحل و شهدای انقلاب اسلامی و تلاش هایی که در راستای تثبیت نظام جمهوری اسلامی انجام گرفت دانست و گفت : دانشگاه آزاد اسلامی بعنوان یکی از ثمرات با برکت انقلاب اسلامی نقش بسزایی در توسعه علمی و آموزشی کشور ایفا نموده است. رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اشاره کرد: آیت الله هاشمی در دوران قبل و بعد از انقلاب یار امام و رهبری و از حماسه آفرینان و فجر آفرینان انقلاب و از جمله شخصیت های تاثیرگذار نظام در تحقق نظام و پیروزی انقلاب اسلامی بودند و جای خالی این سیاست مدار برجسته نظام به این زودی و آسانی پر نخواهد شد. دکتر جوانپور از مقام معظم رهبری بعنوان یار دیرین و از بازماندگان امام راحل و انقلاب اسلامی یاد کردند و سایه ایشان بر سر مردم و نظام را از توفیقات الهی برای متصل شدن انقلاب اسلامی به انقلاب حضرت مهدی موعود (عج) دانستند.
دکتر جوانپور در پایان از بکار گیری پتانسیلها و ظرفیت های دانشگاه و تلاش های جدی همکاران در زمینه جذب دانشجو و احیاء رشته هایی که ظرفیت آنها به صفر رسیده تاکید کردند و همچنین از کسب رتبه شاخص و بهتر دانشگاه آزاد اسلامی استان در بین دانشگاه های آزاد اسلامی کشور که توسط ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی تجلیل شده است اشاره کردند .
در پایان این جلسه رئیس دبیرخانه هیات امنا، روسای واحدها و روسای شوراهای تخصصی به بیان گزارشی از عملکرد و ارائه راهکارهای بهتر در جهت پیشرفت کمی و کیفی دانشگاه به بحث و تبادل نظر پرداختند و همچنین به پاس ارج نهادن به جایگاه والای رئیس هیات موسس دانشگاه و گرامیداشت یاد و خاطره ابر مرد سیاست آیت الله هاشمی رفسنجانی سالن همایش و اجتماعات واحد میاندوآب به نام مبارک این شخصیت بزرگ نظام نامگذاری و افتتاح شد.

2 پلسخ به بیست و پنجمین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی در واحد میاندوآب

۲- آوردن رشته های کارشناسی ارشد و دکترا
    ۳-ساخت دانشکده های جدید الخصوص دانشکده علوم پزشکی فنی ومهندسی کامپیوتر برق مکانیک عمران نقشه برداری علوم احتماعی انسانی چرا علمی نیس
    ۴-توسعه رشته های فنی ومهندسی مثل هوا فضا جی ای اس عمران فیزیک و…….