۶۳۶۹۰۱۶۹۵۷۰۳۰۴۰۷۹۳_md

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب گفت: توسعه فعالیت‌های پژوهشی از مهم‌ترین برنامه‌های کاری این واحد دانشگاهی در سال جدید است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از میاندوآب، رامین رستمی ظهر امروز در دیدار با کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب با تبریک سال جدید و آرزوی سالی سرشار از موفقیت و سلامتی به تلاش در راستای توسعه دانشگاه در زمینه آموزش و پژوهش و تحقق شعار سال که توسط مقام معظم رهبری به‌عنوان «رونق تولید» نامگذاری شده، اشاره کرد.

وی افزود: با توجه به سیاست‌های کلی دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه وابسته نبودن به شهریه دانشجویی با ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان، صرفه‌جویی در هزینه‌ها، استفاده بهینه از امکانات دانشگاه، تکریم دانشجو و ارباب رجوع، توسعه فعالیت‌های پژوهشی و فعالیت حداکثری در زمینه جذب دانشجو از مهم‌ترین برنامه‌های کاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب در سال جدید است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب اضافه کرد: اسلام دین محبت و دین برترین‌ها بوده و خداوند عشق و معرفت را برای آرامش و آسایش انسان‌ها آفریده و نقش انسان در تعالی، سازندگی و توسعه جوامع بشری قابل تحسین و حائز اهمیت است.

رستمی درباره وقوع سیل در برخی از استان‌های کشور تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب به‌عنوان یک نهاد مردمی در کنار مردم و برای مردم است و در حل مشکلات کشور و ملت همگام با سایر نهادها سهم بزرگی را بر عهده دارد و در روند کمک‌رسانی به سیل‌زدگان کشور با اهدای کمک‌های غیرنقدی و با اختصاص یک روز از حقوق فروردین استادان و کارکنان به‌صورت داوطلبانه به سیل‌زدگان تکلیف الهی و انسانی خود را انجام می‌دهد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.