img_2598

برگزاری یازدهمین اجلاس معاونان و مدیران عمرانی دانشگاه های آزاد اسلامی استان در واحد میاندوآب

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب: یازدهمین اجلاس معاونان و مدیران عمرانی دانشگاه های آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی در سالن کنفرانس ولایت واحد میاندوآب برگزار گردید. دکتر مهدی مقدم در این جلسه ضمن خوش آمدگویی و تبریک هفته بسیج و تسلیت ایام صفر ، از حوزه عمرانی به عنوان پایه های استوار و ثابت واحدها عنوان کردند و گفت: اگر ظرفیت ها و پتانسیلهای حوزه عمرانی نبود هیچ وقت دانشگاه نمی توانست به قله های رفیع علمی و سازندگی دست یابد.

رییس واحد در ادامه به تشریح عملکرد واحد در زمینه های توسعه تحصیلات تکمیلی، آموزشی، پژوهشی و عمرانی پرداختند. دکتر کامیار نریمانی فر معاون عمرانی واحد میاندوآب در این جلسه ضمن تقدیر از مسئولان دانشگاه در برگزاری اجلاس ، از پیشرفت واحد در زمینه های عمرانی و همچنین ساخت سالن ورزشی چند منظوره ورزشی جهت رفاه حال دانشجویان و نیز منبع درآمد برای واحد در آینده نزدیک خبر داد. در ادامه این جلسه معاونان عمرانی واحدها در زمینه رفع مشکلات فضاهای عمرانی، تعمیر و نگهداری ابنیه های دانشگاه، ارزیابی مزایده ها و مناقصه ها و نیز صرفه جویی در هزینه ها و رفع مشکلات سرمایشی و گرمایشی واحدها به بحث و تبادل نظر و تصویب لوایحه ای در این زمینه پرداختند.