img_2352

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب: به منظور استفاده بهینه از اوقات فراغت جوانان و ترویج فرهنگ اسلامی، بسیج دانشجویی با همکاری دفتر فرهنگ اسلامی واحد میاندوآب فعالیت های فرهنگی را به صورت اردوی جهادی برای بانوان در مناطق محروم میاندوآب برگزار کرد. در این اردوها زنان روستایی با مهارت های خیاطی، قالی بافی و همچنین  احکام شرع اسلام، روخوانی قرآن و توصیه های  بهداشتی زیر نظر مربیان مجرب تعلیم و در پایان دوره به شرکت کنندگان گواهی مهارت اعطا می گردد. در حاشیه این دوره ها ، مهندس دلالیان مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه های شهرستان به همراه کارکنان واحد از پدر یکی از دانشجویان بسیجی که در بستر بیماری بودند عیادت کردند.